неделя, 26 август 2012 г.

ПЛОЧКИ ЗА БАНЯ В СОФИЯ


ПЛОЧКИ ЗА БАНЯ  СОФИЯ

плочки за баня София
ПЛОЧКИ ЗА БАНЯ В СОФИЯ
Избор на плочки за баня в София може да се окаже не чак толкова лесна задача, особенно ако не сте софянец.
Има толкова много магазини в София за плочки и въпреки това избора пак може да е труден.
Понякога се получава така, че от по – голям избор, да се избира по – трудно, отколкото ако има два модели и просто трябва да решите кой от двата да бъде.
То е ясно, че не може да се обиколят всички магазини за плочки за баня в софия.
Но поне може да опитате от най – големите, като бриколаж, практикер и други подобни.
Не трябва да се забравя и разликата в цената която е понякога в пъти в различните магазини.
Всеки продавач в такъв магазин ще си похвали стоката и ще ви каже, че при тях е най – изгодно, но вие трябва да си обиколите и да си сравните цените, защото можете да бъдете изненадани от разликите в цените на различните магазини.
Големите вериги предимно продават по – скъпо, но пък за сметка на това има разнообразни промоции и разпродажби и при тях цената става приемлива и примамлива.
В малките магазини също може да попаднете на евтини плочки, но може и да се окаже, че цената е многократно завишена от друг такъв магазин.
Ето затова плочки за бана София, може да се окаже не лека задача.
Също така не забравяйте, че в периферията на града може да има значително по – евтини магазини и с малко разходи за транспорт да икономисате солидна сума от разликата в цената. В центъра на София има предимно скъпи магазини и тая разлика в повечет случаи е двойна, че дори и тройна..
Друг съвет който мога да ви дам е да съобразите фриза и неговата цена с плочките които ще купите. Фриза също може да оскъпи доста цялостното облепване на банята с плочки. Един фриз върви от порядъка на 1 лев до 4-5лв и в някои случаи и повече.
Където продават плочки за баня София, там има и фриз, посъветвайте се какъв точно да вземете и на каква цена е, да не се окаже, че с фриз от друг магазин, може да си спестите едни сто – двеста лева.
Не забравяйте да си купите и фуга, която не е по – малко важна от самите плочки.
При фугата също има разлика в цената, но тя е най – вече за различните марки фуга.
От фуга най – малко трябва да се спестява защото тя най – лесно се цапа и плесенясва и най – трудно се чисти. Затова си купете качествена фуга и по възможност да не е бяла.
Лепило за плочки е най – добре да попитате майсторът ви какво предпочита и по възможност той да си го избере. Не е лоша идея да си потърсите и гаранция от майстора за извършената работа и ако има проблем да дойде да си го отстрани безплатно и за негова сметка. По този начин той ще е мотивиран да ви предложи качествени материали и да направи качествен ремонт. Не се притеснявайте даже и писмен договор да си направите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар